Kepli ja Kokkola City Run

Yhteistyötä Heinäkuulla ja Keplillä on ollut jo vuosien ajan, mutta näkyvimpänä yhteistyöprojektina on varmasti vuosittainen juoksutapahtuma Kokkola City Run.


Kokkola City Run 2010

Vuoden 2010 ilme näkyi Juoksija-
lehden ilmoituksessa tälläisena


Kokkola City Run 2011

Vuosi 2011 näytti Keskipohjanmaa-
lehden koko sivun ilmoituksessa tältä

Keski-Pohjanmaan Liikunta Ry:n (Kepli) järjestämä Kokkola City Run on juoksutapahtuma, johon osallistuu vuosittain noin 3 000 osallistujaa. Ensimmäistä kertaa tapahtuma järjestettiin vuonna 2007.

Vuoden 2010 markkinointi keskittyi enemmän esitteiden ja ilmoitusten suunnitteluun ja melkoisen perinteiseen mainonnan käyttöön. Mukaan toki astui myös Facebook ja sosiaalinen media. Sosiaalisen median käyttö kuitenkin lisääntyi merkittävämpään rooliin vasta vuoteen 2011 valmistauduttaessa.


Vuosi 2011 aloitettiin hyvissä ajoin workshop-tapaamisilla

Koko henkilökunta osallistui kolmeen markkinointiin keskittyvään workshop-tilaisuuteen ja niiden tuloksena syntyikin monia hauskoja idoita, joista hiottiin muutamia toimivia toteutettavaksi. Markkinoinnin keinot jakautuivat kuin itsestään kolmeen pääosa-alueeseen.

1. Sosiaalinen media
Päätettiin, että kaikki voittavat kultamitalin. Tästä saimme aihetta Facebook keskusteluihin.

2. Ennakkomainonta
Tehtiin poikkeava ennakkomainontaesite. Hyvin pieni, noin 9 x 10 cm kokoinen (4-sivuinen taitoksella) pöydällä seisova esite. Näitä jaettiin lounaspaikkojen pöydille ja kirjaston lukutilan pöydille ja kaikenlaisiin paikkoihin missä ihmiset liikkuivat. Edullinen hinta mahdollisti ison jakelun.

3. Yleinen näkyvyys
Roll-Upit, banderollit ja lukuisat lehti-ilmoitukset vahvistivat tietynlaista sissimarkkinointia ja tukivat luonnollista leviämistä sosiaalisessa mediassa.


Laaja yhteistyö

Yhdessä tehdyt markkinointiponnistelut ja avoin ideointi on myös johdattanut meidät tekemään ohjelmistokehitystä, jonka tuloksena Ingo ilmoittautumisjärjestelmää on yhdessä kehitetty ja markkinoitu eteenpäin muille urheilujärjestöille hyvin kokemuksin.

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi