Insinööritoimisto Hänninen Engineering Oy

Insinööritoimisto Hänninen Engineering Oy aloitti toimintansa vuonna 2006. Yritys on alusta alkaen keskittynyt metallivalujen ja niiden toteuttamiseen tarvittavien valujärjestelmien suunnitteluun ja kehittämiseen.


”Perus-kotisivut” ?

Insinööritoimisto Hänninen Engineering Oy

Insinööritoimisto Hänninen Engineering Oy

Koska liikeideamme on keskittyä vain omaan ydinosaamiseemme oli luonnollista pyytää Mainostoimisto Heinäkuuta luomaan yrityksellemme hyvät perus kotisivut.

Alussa materiaalia ja perusideaa tutkiessamme hylkäsimme alkuperäisen ”perus kotisivu” -ajatuksen ja asetimme Heinäkuun ehdotuksesta tähtäimeksi sivustolla saavutettavan suureen ja laadukkaaseen mielikuvaan. Tämä oli tietenkin perusteltua, koska käyttämämme Siemens NX I-Deas 3D -mallinin ja Flow-3D Cast valusimulointiohjelma ovat maailman huippuluokkaa ja teknologiateollisuudessa arvostettuja työkaluja.

Haluamme tuoda työmme laadun esille myös osaavana prototyyppi- ja piensarjavalujen toimittajakumppanina, jota sivujen ulkoasu mielestämme hienosti tukee.


Kotisivut on noteerattu

Vastaanotto yrityksellemme on ollut hyvä ja mm. palaute Kotisivuista on ollut positiivista, esimerkkinä sähköpostin loppukommenttina ollut asiakkaan viesti:

"Muuten.. sinulla on hienot kotisivut, well done!"


Kyllä kannatti

Mielestäni laadukas julkinen imago on tärkeä osa yrityksemme antamasta kuvasta kumppaneillemme, jotka ovat merkittäviä kansainvälisiä toimijoita omalla sektorillaan.

Heinäkuulla hyvä tavoitettavuus, uusien – pientenkin – ideoiden ripeä arviointi ja toteutus ovat mieleeni.

Voin suositella vilpittömästi Heinäkuuta muillekin yrityksille hyvän palveluasenteen ja laadukkaan työn vuoksi.JYRKI HÄNNINEN
www.hanninen-engineering.fi

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi