Kansainvälinen omistajanvaihdosprojekti

Kansainvälinen omistajanvaihdosprojekti, jonka isäntänä toimi KOSEK.

REINO-projektin johtaja ja kansainvälinen projektikoordinaattori Ari Peltoniemi

Ari Peltoniemi,
REINO-projektin johtaja ja
kansainvälinen projektikoordinaattori

Ari Peltoniemi kertoo

Euroopan Komission rahoittama ja KOSEKin hallinnoima REINO-projekti paransi mikroyritysten toimintaedellytyksiä suoriutua omistajanvaihdosprosessista menestyksekkäästi.

REINO-projektin johtajana minulla oli ilo saada mainostoimistoyhteistyö Suomesta ja vieläpä omasta kotikaupungista. Teimme lähes kahden vuoden ajan yhteistyötä melkeinpä viikoittain julkaisemalla raportteja, tiedotteita ja erilaisia projektiin liittyviä esitteitä. Raportteja tehtiin myös mm. Kreikaksi ja kaikki sujui yllättävän kivuttomasti, vaikka aikataulut olivat usein haasteellisia.


Nextian syntyminen

Merkittävää yhteistyötä jatkettiin myös projektin loppupuolella, jolloin yhteisten kokousten ja pohdintojen jälkeen Mainostoimisto Heinäkuu ja Keijo Särkijärvi ehdottivat nimenmuutosta KOSEKin nykyiselle omistajanvaihdospalvelulle.

Nimenä KOSEKin omistajanvaihdoskeskus olisi liian hankalasti hahmotettavissa ja myöskin kaksikielisyys tuottaa ongelmia. Lukuisista nimivaihtoehdoista päädyimme nimeen NEXTIA, koska se on helppo muistaa, sanoa ja se toimii myös kaikilla kielillä.

Lisäksi uuteen omistajanvaihdoskeskukseen voi näin liittyä tulevaisuudessa muitakin seutukuntia ilman mitään ongelmia nimen suhteen.

NEXTIAn myötä KOSEKin palvelut yrittäjille selkiytyvät entisestään. Kun halutaan perustaa uusi yritys, niin palvelun nimi on FIRMAXI, ja kun omistaja yrityksessä vaihtuu on palvelun nimi NEXTIA.


Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Heinäkuun kanssa ja uskon, että yhteiset seikkailumme tulevat jatkumaan myös tulevaisuudessa.

Ari Peltoniemi
REINO-projektin johtaja ja kansainvälinen projektikoordinaattori

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi