Asiakkaamme Anvia Securi Oy

Securin palvelutuoteperheen esitteet

Securin tuoteperheelle tehty esitekokonaisuus. Esitteiden sisältö on rakennettu yhdessä asiakkaan kanssa workshopeissa. Tuotemerkeille tehdään myös paljon muuta markkinointimateriaalia. Esitemalli on perinteisestä poikkeva kapea A3 kokoinen haitarimalli. Hyvä ja huomiota herättävä mutta edullinen esitemallivaihtoehto.

Anvia Securi Oy:n lehtimainontaa

Anvia Securi Oy:n 210x146 mm kokoinen ilmoitus Turvallisuus-lehdessä 2010.

Securi Cam www-sivut

Anvia Securin palvelutuotteen 'Securi Cam' internetsivut. Securi Cam -palvelu tarjoaa digitaalisen kameravalvonnan laajakaistaliittymän ja Securi Cam IP-kameran avulla. Olimme vahvasti mukana suunnittelemassa koko markkinointiviestintää, kuvia ja tekstiä, palvelun lanseerauksen yhteydessä.

Tutustu sivuihin

Securi Care www-sivut

Anvia Securin palvelutuotteen 'Securi Care' internetsivut. Olimme vahvasti mukana suunnittelemassa koko markkinointiviestintää, kuvia ja tekstiä, palvelun lanseerauksen yhteydessä.

Tutustu sivuihin

Securi Life www-sivut

Securin uuden palvelutuotteen 'Securi Life' internetsivut toteutettiin nopealla aikataululla juuri ennen palvelun lanseerausta, jonka markkinointiviestinnän suunnittelussa toimistomme oli vahvasti mukana. Toteutuksen onnistuminen johtui pitkälti hyvästä konseptisuunnittelusta asiakkaan markkinointiryhmän kanssa.

Tutustu sivuihin


Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi