Asiakkaamme Sultrade Ltd

Oy Sultrade Ltd kotisivut

'Supersized jQuery Plugin' tuo kotisivuille kuviin kokoa! Näytön koosta riippumatta kuvat mahtuvat koko ruutuun tuomaan sivustollle ilmettä. Katso! Oy Sultrade Ltd on monipuolinen ja osaava urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden maahantuontiyritys ja suomalaisen Transmeri-konsernin itsenäinen tytäryhtiö. Sultrade edustaa useita urheilumaailman huippumerkkejä Suomessa ja Baltiassa. Sultraden liikevaihto vuonna 2011 oli n. 40 milj € ja se työllistää 65 henkilöä.

Tutustu sivuihin

New Balance

Hienot sivut hyville lenkkareille. Maailmalla hyvin suositun New Balance tuotemerkin suomalaiset kampanjasivut. Tutustu huippujuoksukenkiin.

Tutustu sivuihin

Umbro Teamwear 2010, 84-sivuinen katalogi

Urheiluseuroille suunnattu vahvasti jalkapalloaiheinen Umbro Teamwear 2010 tuotekatalogi. Suunnittelu ja toteutus tehtiin englantilaisten brändivahtien tiukassa "valvonnassa".

Katalogista tehtiin myös selattava nettiversio, jota voi selata tekemillämme Umbron Suomen sivuilla osoitteessa www.umbro.fi.

Craft Finland - Kampanjasivusto

Craft — Since 1977 Borås, Sweden. Craft valmistaa teknisesti toimivia harjoittelu- ja kilpailuvaatteita.

Tutustu sivuihin

Easton Hockey kampanjasivusto

Upealle Easton Hockeyn kampanjasivustolle on upotettu verkossa selattava seuratekstiilikuvasto ja hauskoja Easton-videoita. Kun olet tutustunut kampanjatuotteisiin, löydät jälleenmyyjät helposti omasta osiostaan.

Tutustu sivuihin

Catmandoo www-sivut

Catmandoon tuotteita löytyy alus- ja kesäasuista aina mukaviin ulkoilu-, golf- ja lasketteluasuihin. Catmandoo -tekstiilit on tehty suomalaisen mitoituksen mukaan ja suunnittelussa on mukana ammattiurheilijoita golfin ja laskettelun parista.

Valmistamme kattavan internet-katalogin puolivuosittain vaihtuvan sesongin ja ilmeen mukaan.

Tutustu sivuihin

Umbro.fi

Jalkapalloaiheinen sivusto uusittiin jokavuotiseen tapaan kansainvälisen mandaatin mukaisesti. Olemme vastanneet Umbron Suomen internetmarkkinoinnin suunnittelusta jo vuosituhannen vaihteesta. Teimme myös 2010 vuoden 82-sivuisen team-katalogin. Voit selata sen nettiversioita osoitteessa www.umbro.fi.

Jalkapallo on toimistossamme usealle läheinen laji niin tähän saa aina suhtautua syvemmällä mielenkiinnolla!

Tutustu sivuihin

Craft - Olympialaiskampanja Iltasanomissa

Craft toimi Suomen maajoukkueen virallisena tukijana Pekingin kesäolympialaisissa Kiinassa elokuussa 2008. Suomen maajoukkue sekä muu kisaorganisaatio pukeutui Craftin korkealuokkaisiin tekstiileihin olympialaisten avajaisissa sekä vapaa-ajan tapahtumissa.

Toteutimme Craftin tuotemerkin tunnettavuuden lisäämiseksi kilpailun. Iltasanomien sivuille Olympialaisten ajaksi teimme mainosbannerin. Kilpailun vastaukset kerättiin tietokantaan josta asiakas sai kerätä haluamansa tiedot selkeänä Exel-tiedostona.

Toteuta kilpailu ja kerää tietoa osallisujista! Älä enää tuki sähköpostiasi kilpailuvastauksilla.Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi