Asiakkaamme Vuolux

Design by VUOLUX

Design by Vuolux uusi, 2011 suunnitteltu logo kuvaa sitä mitä yritys ja sen tuotteet tänä päivänä ovat. Vuolux ei ole enää vain vuolukivikiukaiden synonyymi. Design by VUOLUX tuotteita on tullut lisää ja ne on suunnittelultaan kuin logokin - linjakkaita ja tyylikkäitä. Esimerkkeinä VALKOINEN KIUAS, Niili White Torni. Lisätietoja Design by VUOLUXista ja sen tuotteista kotisivuilta www.vuolux.fi.

 

Vuolux

Vuolux sähkö- ja puulämmitteisten kiukaiden ja takkojen esite.

Vuolux - Mainos aikakauslehdessä

Vuolux mainostaa upeita vuolukivikiukaitaan suuresti Suomen laadukkaimmissa aikakauslehdissä. Tämä on versio sisustuslehti Plazan takakannen mainoksesta.

Vuolux - Esite ja valokuvat

Vuoluxin ilme haluttiin arvokkaaksi ja ihmisläheiseksi; eikä haluttu myydä vain rautaa - päätettiin myydään mahtavaa saunakokemusta.

Kuvatuotannossa mietittiin suomalainen saunakuvaus aivan uusiksi. Ei enää kliinisesti saunassa meikit ja pyyhkeet päällä. Mallit kuumaan saunaan ja sen jälkeen ulos kuvattavaksi; hyvän löylyn voi aistia höyryävistä ihmisistä.  Erityisesti puukiukaiden mainoskuvissa kuvien autenttisuuden voi aistia - ovat herättäneet hyvin huomioita mm. Asuntomessuilla.

Vuoluxin www-sivut päivitystyökalulla

Vuoluxille rakennettiin täysin uusi, arvokas ilme. Suomalainen saunakuvaus uudistettiin täysin. Internetsivujen ilme ja sisältö rakennettiin uuden graafisen suunnitelman mukaan. Sivujen ajankohtaista sisältöä voi asiakas itse ylläpitää; uutisia, messuja, referenssitietoja.

Tutustu sivuihin


Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi