10 vuotta töissä Heinäkuussa!

Kirjoittanut Petteri Saari | 1.9.2011


Petteri Saari työpöydän ääressä

Tuli kuulkaa 10 vuotta elokuussa 2011 täyteen Mainostoimisto Heinäkuussa. Tää homma alkaa mennä veriin! Valtavasti erilaisia hienoja töitä tehty samalla kehittyen ja yrityksen tunnettavuutta ja toimintaa kehittäen. Upeeta.

Siinä missä moni kaveri tuntuu tuskailevan maanantaiaamuisin töihin lähtöä, mä avaan työpaikan oven aamuisin vieläkin vähän innoissani. Melkeen kädet täristen innosta... Kipinä tämän työn tekemiseen ei vaan ole sammunut eikä himmentynyt, vaikka jo vuodesta 1999 asti olen alalla ollut. Jokapäivä useita valtavia onnistumisen tunteita. Miksei sitä nyt sellaasta jaksais tehdä?

Mahtavaa olla liekeissä suunnittelu- ja ideapalavereissa missä ideat lentää. Saada se kunnon aivomyrsky aikaan. Parhaita juttuja kun saa kuunnella asiakkaiden tarpeita ja tavoitteita, keksiä toimivia ratkaisuja ja nähdä niiden toimivan.

Paljon omasta innostuksesta on kiittäminen mielenkiintoisia asiakkaita. Jotain on täytynyt varmasti tehdä myös oikein kun jotkut yhteistyöt on jatkuneet jo yli 10 vuotta. Ja muutkin yhteistyöt jatkuu vuodesta toiseen. On äärimmäisen kiinnostavaa olla kehittämässä yritysten brandia ja tunnettavuutta pitkäjänteisesti. 

 

Miten työnkuva ja kompetenssi on kehittynyt kymmenessä vuodessa?

Pitkäjänteinen yrityskuvien, verkkopalveluiden ja markkinoinnin kehittäminen on opettanut ymmärtämään yritysten liiketoimintaympäristöjä ja kokonaisvaltaista liiketoimintaa.

Se miten työ eroaakin siitä mitä tein kymmenen vuotta sitten, on, että saan ja osaan mennä yhä syvemmälle vaikuttamaan yritysten markkinointiin. Lopputuotteet ovat näin tehokkaampia.

Työ on laajentunut laadukkaan sisällön tuottamiseksi, missä pyritään saamaan viestintä tehokkaaksi ja kohderyhmiä kiinnostavaksi. 

 

Onnistumisen mittarit

Elämässä onnistumisen mittaritItselle suurin alalla onnistumisen ja ammatillisen peräänantamattomuuden henkilökohtainen osoitus on, että saan nauttimallani työllä elättää perheeni ja olen päässyt rakentamaan taloakin perheelleni.

Peräänantamattomuudella tarkoitan, että ei ole tullut lähdettyä "perinteisemmän"työn perään vaan oon itsepäisesti tehnyt tätä mistä pidän ja missä tiedän olevani hyvä. Vaikka se välillä on ollut vaikeaakin.

Itseäni samalla selkään taputtaen, kiitän teitä asiakkaat ja ystävät. 

Blogin kirjoittaja

Petteri Saari

Petteri Saari

Kirjoittelen blogissani miten asioita voi ja pitäisi tehdä Internetissä. Olen tuottanut valtavat määrät sisältöä verkkoon jo 90-luvulta alkaen. Koitan vähän jakaa tuota kokemuksen tuomaa näkemystä kaikkien hyödyksi. 

Uusimmat kirjoitukseni

Huono maine verkossa on ja pysyy

Kirjoittanut Petteri Saari | 13.2.2012

Asiakaspalvelu on melkoista maineenhallintaa kun meillä on tuo vekkuli kättä pidempi Google ja keskustelupalstat.
Lue lisää

10 vuotta töissä Heinäkuussa!

Kirjoittanut Petteri Saari | 1.9.2011

Elokuussa 2011 tuli kymmenen vuotta täyteen Mainostoimisto Heinäkuussa. Alkaa homma meneen veriin!
Lue lisää

Empiirisiä tutkimuksia: Internetin käyttöä älypuhelimella

Kirjoittanut Petteri Saari | 4.8.2011

Massat käyttävät nyt Internettiä puhelimella. Kirjoittelin vähän omia käyttökokemuksia ja näkemyksiä mitä pitäis ottaa huomioon mobiilinäkyvyydestä.
Lue lisää

Katso kaikki kirjoitukseni täältä »

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi