Mainostoimisto työpaikkana – tämän takia se on paras työ

Oletko aina pohdiskellut, mikä oikein olisi maailman paras työpaikka? Me tiedämme vastauksen, nimittäin mainostoimisto! Minkä vuoksi? Lue tämä artikkeli, ja lupaamme, että pian sinäkin haaveilet työstä mainostoimistolla.

Alla listaamme syitä, joita me ja kollegamme pidämme tärkeimpinä syinä sille, miksi olemme työpaikkamme valinneet ja pitäneet ne niin monta vuotta!. Saatat jopa yllättyä joistakin kohdista – olemme vuosien saatossa huomanneet, että läheskään kaikki eivät ole kartalla siitä, mitä mainostoimistossa työskentely pitää sisällään. Anna meidän siis esitellä tämä mainio työpaikka sinulle ja ihastut siihen taatusti ikihyviksi.

Miksi mainostoimisto on maailman paras työpaikka – lue 5 syytä

  • 1. Saat tehdä työtä rennossa ilmapiirissä

Jos haaveilet työstä, jossa ei tarvitse kellistellä päivät pitkät liian tiukassa kauluspaidassa ja istua selkä suorana, vaan voit pukeutua aivan mihin haluat, eikä ketään haittaa vaikka sinulla olisi tukka sekaisin, on mainostoimisto sinulle oiva työpaikka. Täällä kaikki ovat omalla tavallaan hieman vinksahtaneita ja taiteelliset ihmiset nyt tunnetusti ovat hieman oman tiensä kulkijoita, ja niin sinäkin saat olla!

  • 2. Saat kanavoida luovuuttasi niin paljon kuin haluat

On vaikea löytää työtä, jossa omaa luovuuttaan saa kanavoida aivan niin paljon kuin haluaa. Mainostoimistossa tämä ei ole ongelma, sillä teet luovaa työtä aivan joka päivä ja saat kanavoida luovuuttasi niin paljon kuin haluat!

  • 3. Mainostoimistossa ei ole hulluja ideoita

Mainostoimistossa ei tunneta termiä hullut ideat, vaan jokainen idea on yhtä hyvä. Jos pääsi tursuaa aina ideoita, tämä on oiva paikka pistää ne hyötykäyttöön!

  • 4. Saat tehdä töitä asiakkaiden parissa ja itsenäisesti

Pidit sitten asiakastöistä, tai vaihtehtoisesti yksinäisestä puurtamisesta, mainostoimisto yhdistää nämä kaksi parhaalla mahdollisella tavalla ja saat pienen palan molemmista. Toisaalta saat viettää aikaasi tapaamisissa asiakkaiden kanssa, kun taas toisaalta saat tehdä luovaa työtä tuntikausia tietokoneen ääressä omassa ylhäisessä yksinäisyydessäsi.

  • 5. Saat työskennellä modernissa työympäristössä

Mainostoimistossa työskennellessi sinun ei tarvitse kammoksua vanhoja, pölyisiä ja homeisiä kellaritoimistoja, vaan voit aina olla varma, että saat tehdä töitä modernissa ja avoimessa työympäristössä.