Brändisuunnittelupalveluita

Brändin suunnittelu

Brändin rakentaminen on pitkäjänteistä työtä. Meillä on kokemusta ja riittävää kompetenssia johtaa yrityksen/tuotteen strategisia brändivalintoja toivottuun suuntaan.

Voimme toimia asiakkaidemme kanssa neuvonantajana ja valmentajana, jolloin saadaan neutraalia näkemystä ja ulkopuolista osaamista kehitystyöhön.

Voimme tarjota yrityksellesi selkeitä työkaluja markkinoinnin ja brändin kehittämiseen ja moneen muuhun strategista suunnittelua vaativaan työhön. Toimintamallit muotoutuvat aina tarpeen mukaan.


Hurmaa asiakkaat tehokkaasti suunnitellulla markkinoinnilla

Vahva brändi sitoo yhteen tuotemerkkien nimissä markkinoitavat tuotteet, yrityksen toimintakulttuurin, markkinoinnin luomat ja vahvistamat mielikuvat sekä konkreettiset asiat, joita yrityksestä tiedämme (liikevaihto, sijainti, pörssikurssin arvo, suomalaisuus jne). Brändi on jatkuvasti yhtiön toiminnan ja tuotteiden ympärillä syntyvä ilmiö, joka muuttuu ja vaikuttaa käsitykseemme yrityksestä.

Koska brändit eivät ainoastaan perustu faktoihin vaan myös mielikuviin, niiden hallinta ja kehittäminen on kiinnostavaa ja haasteellista. Onnistunut brändi voi luoda huomattavaa lisäarvoa yritykselle ja sen tuotteille, ennen kaikkea positiivisen tunnettuuden muodossa.Workshop-työkalut yritysten ja tuotteiden brändin kehittämiseen


Workshop


Workshop

Rakennamme yrityksesi tarpeisiin oikeanlaisen työryhmän. Kertaamme perusteita brändin rakentamisesta, käymme läpi ympäristötekijöitä, motivaatiota, tavoitteita ja rakennamme näiden pohjalta Workshopille rungon ja toimimme selkeä tavoite tähtäimessä, esimerkiksi uusi nimi tuotteelle, uusi kampanja, parempi näkyvyys Internetissä jne.

  • Vähintään 3 h
  • Kenelle: pienet ja keskisuuret yritykset
  • Kasvuhakuiset ja liiketoiminnan myyntiin tähtäävät yritykset


Motivaatioleiri


Aivoriihi

Brändin rakentaminen on usein jokaisen tehtävä yrityksessä. Isoimmissa yhtiöissä se saattaa olla tietyn tiimin tehtävä. Joissakin samantyyppisissä yrityksissä se saattaa olla markkinointihenkilön tehtävä, mutta yritysketjussa markkinointihenkilöitä voi olla joka kaupungissa.


Ryhmälle järjestetään tilanteeseen sopiva tapahtuma

Luodaan puitteet ongelmanratkaisua varten, voidaan esimerkiksi pyytää osallistujia etukäteen valmistautumaan tapahtuman yhteydessä järjestettävään messuun johon osallistuu 3000 vierasta (toki tämä on vain provokaatiota).

Viedään ryhmä johonkin sopivaan paikkaan, esimerkiksi kylpylään viikonlopuksi.

1. päivä
Käydään läpi ongelmia, ongelmia, ongelmia niin että illalla kaikki haluavat vain mennä nukkumaan.

2. päivä
Ratkaistaan kaikkein merkittävimmät ongelmat ilman resurssipulaa. Kaikki on siis mahdollista ja mielikuvitus saa lentää. Illalla voi olla jonkinlainen rentouttava yhteisjuhla.

3. päivä
Ratkiriemukkaan edellisen päivän jälkeen palautetaan ryhmä maanpinnalle. Nyt valitaan niistä lennokkaista ratkaisumalleista ne, joita oikeasti voidaan hyödyntää.

Tällä tavalla saadaan henkilökunta motivoitumaan ongelmanratkaisun tai brändin rakentamisen taakse ja samalla yleensä löydetään täysin uusia ideoita yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Tavoitteena on määrittää yrityksen tai tuotteen brändi-identiteetti, jalostaa sitä markkinoinnillisesti ja viime kädessä kasvattaa brändin taloudellista arvoa.

  • Sisältää valmennusosion menestystekijöistä ja menestyksen tekijöistä
  • Kesto esimerkiksi kolme työpäivää
  • Kenelle: kunnat, organisaatiot, keskisuuret ja isot yritykset

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi