Facebook- ja Google-markkinointi


Google Adwords -mainonta


Workshop

Haluatko lisää kävijöitä verkkosivuillesi? Google Adwords -mainonnan avulla tavoitat ne asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista tai palveluista ja hakevat niistä tietoa Googlen hakukoneella.

Mainostoimisto Heinäkuu on osa Google Partners -verkostoa ja siksi saamme erityisetuja ja asiantuntija-apua suoraan Googlelta. Tämä takaa sen, että kampanjat ovat aina ensiluokkaisia ja optimoitu tuottamaan parhaan tuloksen. Ja mikä parasta, Adwords-kampanjassa maksat vain tuloksista, eli kävijöistä sivuillasi.

Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka Google Adwords voisi auttaa sinua kasvattamaan kävijämäärää verkkosivuillasi!Facebook-markkinointi


Workshop

Noin 40 % suomalaisista käyttää Facebookia, mikä tekee siitä erinomaisen markkinointialustan yrityksille. Facebook-mainonta on kustannustehokas ja tarkasti kohdennettava keino saada lisää kävijöitä yrityksesi Facebook- tai verkkosivulle valitsemallasi budjetilla.

Tuotamme yrityksesi mainokset ja huolehdimme niiden näkyvyydestä kohdennetusti potentiaalisille asiakkaillenne. Maksat vain toteutuneesta tuloksesta, eli kävijöistä sivuillanne.

Voimme myös optimoida yrityksenne Facebook-sivun näyttävämmäksi ja houkuttelevammaksi erilaisin kuvin ja tekstein. Annamme samalla konsultaatiota sivun tehokkaasta hyödyntämisestä.

Ota yhteyttä, niin kerromme miten voisit käyttää Facebook-markkinointia hyödyksi liiketoiminnassasi!


Kampanjasuunnittelu alk. 350 eur +alv

Voimme toteuttaa kampanjan budjettisi mukaan hyvin useilla eri tavoilla. Pyydä lisätietoja tai soita minulle suoraan p. 044 311 3111 / Keijo Särkijärvi.Facebook-kilpailusovellus


Workshop

Facebookin sääntöjen mukainen kilpailu, jolla voit kerätä yhteystietoja ja lisää tykkääjiä yrityksen Facebook-sivulle. Sisältää Facebookin kilpailulomakkeilta vaadittavan SSL-sertifikaatin.

Ominaisuudet

  • Kilpailu noudattaa Facebookin sääntöjä
  • Vain yrityksen facebook-sivusta tykkäävät voivat osallistua
  • Asiakaskohtaisesti räätälöity vastauslomake
  • Kilpailuvastausten tietokantatallennus
  • Kilpailuvastaukset excel-tiedostona sähköpostiin (tarvittaessa luodaan oma sähköpostiosoite)
  • Kilpailun jako-ominaisuudet vastanneille

350 eur +alv

18,50 eur/kk (sis. SSL sertifikaatti)

Kysy lisää

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi