SEO - Hakukoneoptimointia

Hakukoneoptimointia

Hakukoneoptimointi auttaa asiakkaitasi löytämään tuotteesi ja palvelusi Internetistä hakukoneilla

Hakukoneoptimointi muodostuu karkeasti kolmesta asiasta: oikeasta tekniikasta, sisällöstä ja maineesta. Rakennamme verkkopalvelustasi tehokkaamman ja helposti löydettävämmän.

  • Sivujenne sisältö rakennetaan hakukoneystävälliseksi
  • Tuomme tärkeät asiat (kuten kuvaavat otsikot, titlet ja listat) esille oikein jo kooditasolla
  • Sivujen koodaus täysin standardinmukaista, validia koodia
  • Sitoudumme seuraamaan hakutulosten kehitystä puoleksi vuodeksi ja tehdä mahdollisia muutoksia sisältöihin parantaaksemme hakutuloksia

Löytyvätkö tuotteesi hakukoneilla?

Jos myyt autonrenkaita, olisi hyvä jos sivuillasi myös lukee "autonrenkaita". Hakukoneiden käyttäjät etsivät netistä tuotteita hakusanoilla. Verkkosivun sisältö pitää saada vastaamaan käyttäjien hakukoneisiin kirjoittamia sanoja.

Mitä enemmän laadukasta sisältöä kävijöille, sitä enemmän tarttumapintaa ja tärkeitä hakusanoja tekstissä on myös hakukoneille. Luodaan sivuillesi oikeaoppista ja aidosti mielenkiintoista sisältöä.


Ovatko hakukonetuloksissa esiintyvät sivusi mielenkiintoisia?

Jos kokeilet kirjoittaa hakukoneeseen site:www.yrityksesiosoite.fi niin saatko tulokseksi mielenkiintoisia sivuja vai mitäänsanomattomia "untitled.html" tai "tuotteita mun yritys"? Vaikuttavatko ne mielenkiintoisilta, klikattavilta hakutuloksilta asiakkaidesi mielestä?

Mitäs jos siellä lukisikin "Osta edullisimmat autonrenkaat yrityksestämme!"? Muokataan hakukoneissa näkyvä sisältö mielenkiintoiseksi ja tarpeita vastaavaksi.


Otsikot, titlet, listat, linkit, validi koodi…

Sivuston ohjelmoinnissa pyritään tuomat ne tarkkaan harkitut avainsanat oikealla tavalla esiin. Otamme optimoinnissa huomioon sivuston oikeaoppisen koodauksen ja korjaamaan mahdolliset virheet jotka haittaavat hakukoneluettavuutta.

Usein pienetkin korjaukset parantavat sijoitusta hakutuloksissa. Korjausten tekeminen ei ole aina vaikeaa mutta äärimmäisen tärkeää.

Uutta sivustoa rakentaessa otamme aina hakukoneet huomioon, jolloin myöhemmin ei tarvitse ryhtyä vaivalloisiin korjaustöihin ja asiakas hyötyy halukonelöydettävyydestään aikaisemmin.

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi