Työnäytteet

Tutustu Heinäkuun uusimpiin työnäytteisiin!

Alanyakoti.fi

Alanyakoti.fi sivustolla voit selata Alanyassa myynnissä olevia asuntoja. Tarjontaa äärimmäisen helppo selailla myös puhelimella. Ideoimme sivuston nimen ja koko markkinointiviestinnän. Sivusto on eri päätelaitteille mukautuva hakukoneoptimoitu responsiivinen sivusto ja täysin asiakkaan ylläpidettävissä.

Tutustu sivuihin

Vanhankaupungin Ravintolan kotisivut ylläpitotyökaluilla

Upean Vanhankaupungin Ravintolan kotisivuilla pääset tutustumaan Neristanin tunnelmaan. Ravintoloitsija Annukka Miettinen voi rakentamallamme ylläpitotyökalulla uutisoida tapahtumia ja ylläpitää ravintolan vaihtuvaa menua. Sivuston ilme päivitetty 2014.

Tutustu sivuihin

Hetitecin responsiiviset verkkosivut

Suomen suurimmat 3D-tulosteet syntyvät Valkeakoskelaisella Hetitecillä. Vuonna 2013 perustettu Hetitec sai yritysilmeen ja hakukoneoptimoidut responsiiviset kotisivut, jota asiakkaamme voi itse ylläpitää. Toimistollammekin on mm. 3D-tulostettu lohikäärme ja kylttejä.

Tutustu sivuihin

HW-Hunt

Uusi versio HW-Huntin verkkopalvelusta. Kaikki sisältö, kuten tuotekatalogit, hinnastot, jälleenmyyjät, täysin asiakkaan itsensä ylläpidettävissä. Rakennettu ja räätälöity vastaamaan asiakastarpeita Heinäkuun oman verkkokatalogisovelluksen päälle.

Tutustu sivuihin

Kokkolan Vaunupalvelu - Autokauppapalvelu

Suunnittelimme ja rakensimme Kokkolan Vaunupalvelulle ajoneuvojen ja vaunujen myyntipalvelun, jonka myyntitietokantaa Vaunupalvelun henkilökunta voi itse helposti ylläpitää.

Palvelu räätälöitiin asiakkaan toiveiden mukaan pieniä teknisiä yksityiskohtia myöten. Yhteistyö jatkuu myös muun graafisen työn merkeissä.

Tutustu sivuihin

Caravanlandian autokauppapalvelu

Vanhan sivuston ilme modernisoitiin ja www-sivustoa pyörittävä "moottori" vaihdettiin Heinäkuun CMS Sisällönhallintajärjestelmään. Internetpalvelu räätälöitiin juuri asiakkaan toiveiden mukaan, asiakas nyt luonnollisesti päivittää ajoneuvomyyntikantaa itse - helposti! Vain muutamalla klikkauksella.

Tutustu sivuihin

Katso asiakkaan muut työt

Konekeskuksen verkkokauppa

Hyvin suunniteltu Konekeskuksen verkkokauppa Mainostoimisto Heinäkuun omalla verkkokauppasovelluksella. Verkkokauppajärjestelmämme osoitti projektissa joustavuutensa kauppiaan toiveiden toteuttamisessa ominaisuuksien ja toimintojen suhteen. Vain kauppiaiden mielikuvitus rajana. Suosittelemme! Kaupassa myös hyvin paljon kehtiyspalavereissa tulleita hauskoja ideoita, mm. lommopommit. Tutustu paikalliseen kodinkonekauppiaaseemme!

Tutustu sivuihin

Ballwall verkkokauppa

Ballwall on tehokas ja monipuolinen tuotesarja jalkapallotaitojen kehittämiseen. Verkkokauppa verkkomaksuominaisuuksilla integroitiin saumattomasti vanhoihin Ballwall sivuihin.

Tutustu sivuihin

Katso asiakkaan muut työt

Palo- ja työturvallisuuden verkkokauppa EUROFIRE

Eurofiren verkkokaupasta laadukkaat palo- ja työturvallisuustuotteet. Tuotteita verkkokaupassa vajaa 2000. Asiakkaamme EUROFIRE ylläpitää kahta verkkokauppaa yhdellä hallintapaneelilla. Toinen verkkokauppa on Hauboksin koiratarvikeverkkokauppa kauppa.hauboksi.fi

Tutustu sivuihin

Katso asiakkaan muut työt

Kokkolanseudun energiatoimiston verkkopalvelun julkaisujärjestelmä

Kokkolanseudun energiatoimiston verkkopalvelun monikielinen sisällönhallintajärjestelmä. Sivustolla voidaan julkaista suunnitelemallamme ja räätälöimällämme helppokäyttöisellä ylläpitotyökalulla uusia sivuja, uutisia ja blogikirjoituksia kahdella eri kielellä. Järjestelmä istutettiin asiakkaan toimittamaan graafiseen suunnitelmaan.

Kuvaa klikkaamalla näet ruudun hallinnasta. Itse sivustoon voit tutustua osoitteessa www.kset.fi 

Levyarvostelut.fi

Musaharrastajien, täysin riippumaton ja vapaa levyarvosteluja sisältävä sivusto. Lukijat voivat kommentoida arvioita Facebook-kommentointityökalulla ja osallistua keskusteluun levyistä ja artisteista. Levyarvosteluja jo lähes huikeat 1500 kpl, paljon kokonaisia tuotantoja, mm. Gary Moorelta yli 50 levyä arvioituna missä hän on vaikuttanut. Tutustu ja osallistu!

Tutustu sivuihin

Yrityskannus.fi

Kannuslaisten yritysten menestystarinoita ja tutustu kannuslaisiin kotona Kannuksessa ja maailmalla.
Lue tarkemmin KANNUS ASIAKASCASE täältä.

Tutustu sivuihin

Katso asiakkaan muut työt

Canorama ilmoitus

Lehti-ilmoituksia tulee harvemmin laitettua työnäytteisiin, mutta tässä kiva pikkuilmoitus jalkapallolehteen. Yksinkertainen on kaunista Canoraman viestinnässä, mutta tässä poikkeuksellisesti mukailtiin kyseessä olevaa lehden teemaa. 

Business Oulu

Oulun konesalien markkinointiin tarkoitettu englanninkielinen esite.

Katso e-julkaisu: 

http://issuu.com/heinakuu/docs/datacenter_konesalikirja_2014

 

CaravanLandia

Caravanlandia Magazine on Caravanlandia Oy:n kaksi kertaa vuodessa julkaisema tabloid-kokoinen lehti matkailuajoneuvojen omistajille. Painosmärä n. 15 500 kpl.

Katso asiakkaan muut työt

Sisäilmamestarit logo

Sisäilmamestarit on korkeatasoisia sisäilmapalveluita tuottavien itsenäisten yrityksien yhteenliittymä. Uusi liikemerkki on helposti tunnistettava, se kuvaa puhdasta ilmaa ja toimii leimana mestarin työlle.

Logon yhteydessä suunniteltiin ja toimitettiin 3x3 metrin messuseinäke ja myyntitiski kuljetuslaatikoineen. 

Proceed logo

Oululainen Proceed toimii ICT-alan sektorilla paikallisella ja kansainvälisellä tasolla. Logossa nuolien muodostama O-kirjain viestii nimensä mukaisesti eteenpäin menemistä ja edistymistä.

Keliber logo

Keliber on litiumkaivostoimintaa harjoittava yritys, jonka liikemerkkiin on saatu avokaivoksen spiraalimuoto.

Katso asiakkaan muut työt

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi