Logot

Sisäilmamestarit logo

Sisäilmamestarit on korkeatasoisia sisäilmapalveluita tuottavien itsenäisten yrityksien yhteenliittymä. Uusi liikemerkki on helposti tunnistettava, se kuvaa puhdasta ilmaa ja toimii leimana mestarin työlle.

Logon yhteydessä suunniteltiin ja toimitettiin 3x3 metrin messuseinäke ja myyntitiski kuljetuslaatikoineen. 

Proceed logo

Oululainen Proceed toimii ICT-alan sektorilla paikallisella ja kansainvälisellä tasolla. Logossa nuolien muodostama O-kirjain viestii nimensä mukaisesti eteenpäin menemistä ja edistymistä.

Keliber logo

Keliber on litiumkaivostoimintaa harjoittava yritys, jonka liikemerkkiin on saatu avokaivoksen spiraalimuoto.

Katso asiakkaan muut työt

Aikolon logo

Oululainen teollisuusmuovien asiantuntija Aikolon sai kevennetyn ja modernisoidun ilmeen. Uusi logo on verrattavissa vanhaan Aikolonin tämänhetkisillä nettisivuilla. Uusi logo otetaan käyttöön sivujen uudistuksen myötä.

Katso asiakkaan muut työt

Pinalto logo

Autoimme ideoimaan myös yrityksen nimen Pinalto. Pinalto on emoyhtiö A.I.Siirilä Oy:n rekisteröimä. Pinalto on pintarakentamisen erikoisosaaja.

Katso asiakkaan muut työt

Design by VUOLUX

Design by Vuolux uusi, 2011 suunnitteltu logo kuvaa sitä mitä yritys ja sen tuotteet tänä päivänä ovat. Vuolux ei ole enää vain vuolukivikiukaiden synonyymi. Design by VUOLUX tuotteita on tullut lisää ja ne on suunnittelultaan kuin logokin - linjakkaita ja tyylikkäitä. Esimerkkeinä VALKOINEN KIUAS, Niili White Torni. Lisätietoja Design by VUOLUXista ja sen tuotteista kotisivuilta www.vuolux.fi.

 

Katso asiakkaan muut työt
123>

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi