Muut verkkopalvelut ja -sovellukset

Mainostoimisto Heinäkuu toteuttaa erilaisia internet-selaimella käytettäviä PHP/MySQL-ohjelmistoja. Mitä tahansa yrityksesi toiminta tarvitseekaan, kysy voimmeko olla toteuttamassa. 

Kokkolanseudun energiatoimiston verkkopalvelun julkaisujärjestelmä

Kokkolanseudun energiatoimiston verkkopalvelun monikielinen sisällönhallintajärjestelmä. Sivustolla voidaan julkaista suunnitelemallamme ja räätälöimällämme helppokäyttöisellä ylläpitotyökalulla uusia sivuja, uutisia ja blogikirjoituksia kahdella eri kielellä. Järjestelmä istutettiin asiakkaan toimittamaan graafiseen suunnitelmaan.

Kuvaa klikkaamalla näet ruudun hallinnasta. Itse sivustoon voit tutustua osoitteessa www.kset.fi 

Levyarvostelut.fi

Musaharrastajien, täysin riippumaton ja vapaa levyarvosteluja sisältävä sivusto. Lukijat voivat kommentoida arvioita Facebook-kommentointityökalulla ja osallistua keskusteluun levyistä ja artisteista. Levyarvosteluja jo lähes huikeat 1500 kpl, paljon kokonaisia tuotantoja, mm. Gary Moorelta yli 50 levyä arvioituna missä hän on vaikuttanut. Tutustu ja osallistu!

Tutustu sivuihin

Yrityskannus.fi

Kannuslaisten yritysten menestystarinoita ja tutustu kannuslaisiin kotona Kannuksessa ja maailmalla.
Lue tarkemmin KANNUS ASIAKASCASE täältä.

Tutustu sivuihin

Katso asiakkaan muut työt

Tero Kattilakosken NetPILATES videopalvelu

Tero Kattilakosken NetPilates videopalvelu tarjoaa Pilates–videoharjoittelumateriaalia NETIN KAUTTA. Palvelu toimii ostamalla ensin jäsenyyskoodin Kuntokauppa.fiistä ja sen jälkeen rekisteröitymällä rakentamaamme NetPilates -videopalveluun. Syöttämällä jäsenyyskoodin, saa joko 1 kuukauden tai 12 kuukauden käyttöoikeuden palveluun.

Tutustu sivuihin

Katso asiakkaan muut työt

Ingo ilmoittautumisjärjestelmä

ARE YOU IN OR READY TO GO? Urheilutapahtumien ilmoittautumisjärjestelmä verkkomaksulla. Helpota tapahtuman järjestämistä INGO ilmoittautumisjärjestelmällä. Urheiluseurojen kanssa yhteistyössä kehitetty järjestelmä tapahtumailmoittautumiseen.

Tutustu sivuihin

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi