Sähköiset tuotekatalogit

Rakentamissamme sähköisissä internet-tuotekatalogeissa esittelyssä jo tuhansia tuotteita.

HW-Hunt

Uusi versio HW-Huntin verkkopalvelusta. Kaikki sisältö, kuten tuotekatalogit, hinnastot, jälleenmyyjät, täysin asiakkaan itsensä ylläpidettävissä. Rakennettu ja räätälöity vastaamaan asiakastarpeita Heinäkuun oman verkkokatalogisovelluksen päälle.

Tutustu sivuihin

Kokkolan Vaunupalvelu - Autokauppapalvelu

Suunnittelimme ja rakensimme Kokkolan Vaunupalvelulle ajoneuvojen ja vaunujen myyntipalvelun, jonka myyntitietokantaa Vaunupalvelun henkilökunta voi itse helposti ylläpitää.

Palvelu räätälöitiin asiakkaan toiveiden mukaan pieniä teknisiä yksityiskohtia myöten. Yhteistyö jatkuu myös muun graafisen työn merkeissä.

Tutustu sivuihin

Caravanlandian autokauppapalvelu

Vanhan sivuston ilme modernisoitiin ja www-sivustoa pyörittävä "moottori" vaihdettiin Heinäkuun CMS Sisällönhallintajärjestelmään. Internetpalvelu räätälöitiin juuri asiakkaan toiveiden mukaan, asiakas nyt luonnollisesti päivittää ajoneuvomyyntikantaa itse - helposti! Vain muutamalla klikkauksella.

Tutustu sivuihin

Katso asiakkaan muut työt

Teuvan Mökki- ja sorvituotteeet Saunat.net mökkikatalogi

Asiakkaamme tuotantoon kuuluvat pihapiirin pienrakennukset ja sorvialan tuotteet. Sivustolla on mm. asiakkaan ylläpidettävä tuotekatalogi, jälleenmyyjälistat ja kartat ja yhteistyökumppanisivut.

Findean verkkopalvelu asuntojen myyntiin ja vuokraukseen

Findea Oy rakennuttaa, vuokraa ja myy osakehuoneistoja Keski-Pohjanmaalla.

Asiakas itse ylläpitää myynnissä ja vuokralla olevia asuntoja verkkopalvelussa. Sivustolla lisäksi mm. vuokra-asuntojen sähköiset hakulomakkeet.

Tutustu sivuihin

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi