Yritysten kotisivut

Heinäkuu toteuttaa käytännöllisiä ja tehokkaita verkkosivuja internetmarkkinointiin. Sivut toteutetaan responsiivina eli kaikille päätelaitteille mukautuvina (tablet-tietokoneet, älypuhelimet). Pyydä esittely uusimmista työnäytteistä!

Alanyakoti.fi

Alanyakoti.fi sivustolla voit selata Alanyassa myynnissä olevia asuntoja. Tarjontaa äärimmäisen helppo selailla myös puhelimella. Ideoimme sivuston nimen ja koko markkinointiviestinnän. Sivusto on eri päätelaitteille mukautuva hakukoneoptimoitu responsiivinen sivusto ja täysin asiakkaan ylläpidettävissä.

Tutustu sivuihin

Vanhankaupungin Ravintolan kotisivut ylläpitotyökaluilla

Upean Vanhankaupungin Ravintolan kotisivuilla pääset tutustumaan Neristanin tunnelmaan. Ravintoloitsija Annukka Miettinen voi rakentamallamme ylläpitotyökalulla uutisoida tapahtumia ja ylläpitää ravintolan vaihtuvaa menua. Sivuston ilme päivitetty 2014.

Tutustu sivuihin

Hetitecin responsiiviset verkkosivut

Suomen suurimmat 3D-tulosteet syntyvät Valkeakoskelaisella Hetitecillä. Vuonna 2013 perustettu Hetitec sai yritysilmeen ja hakukoneoptimoidut responsiiviset kotisivut, jota asiakkaamme voi itse ylläpitää. Toimistollammekin on mm. 3D-tulostettu lohikäärme ja kylttejä.

Tutustu sivuihin

Kokkola Material Week -tapahtuman verkkosivut

Yhteistyössä graafikko Elina Warstan kanssa suunniteltu ja toteutettu sivusto Kokkola Material Weekille. Tapahtuma kokoaa vuosittain kansainvälisen osaamisen materiaalikemian saralta Kokkolaan.

Tutustu sivuihin

Katso asiakkaan muut työt

Pohjolan Konepesun responsiivinen kotisivu

Tehokkasti ja pika-aikataululla työstetty asiakkaamme pieni yritysesittelysivu mukautuu täydellisesti kaikkiin päätelaitteisiin.

Tutustu sivuihin

Mesiel Oy:n kotisivut

Mesielin kotisivujen avulla parannettiin yrityksen viestintää mitä ja kenelle palveluita myydään. Otimme valokuvia tehtailta ja liikekeskuksissa kuvittamaan sivustoa. Sivustolla kevyt ylläpitojärjestelmä millä asiakas voi itse ylläpitää referenssejä ja lisätä asiakaslogoja.

Tutustu sivuihin

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi