Vahvuudet

"Kaikkihan lähtee tietysti asiakaslähtöisyydestä..."

Lapsi voimailee

Kokemus

Vuonna 1994 perustettu Mainostoimisto Heinäkuu on Keski-Pohjanmaan kokeneimpia ja pitkäikäisimpiä mainonnan, markkinoinnin ja digitaalisen median asiantuntijayrityksiä.


Konsultoiva palvelu

Heinäkuussa paneudutaan asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin ja räätälöidään juuri sopiva kokonaispalvelupaketti. Heinäkuu haluaa rakentaa pitkäaikaisen yhteistyön, jolloin se voi tarjota yrityksille laajan kirjon sähköisen viestinnän ja markkinoinnin palveluita yhdeltä luukulta.


Laadukas projektien läpivienti

Projektit viedään läpi aina aikataulun mukaan. Nopeatkin aikataulut ovat mahdollisia. Asiakasta autetaan rakentamaan sisältö ja markkinointiviestintä. Kaikki painotekniset kysymykset ja Internettiin liittyvät tekniset yksityiskohdat hoidetaan asiantuntevasti Heinäkuun puolesta.


Asiakaspalvelu ja aina avoin toiminta

Heinäkuun tavoitteena on aina hyvä asiakaspalvelu ja olla avoin ja rehellinen kaikessa toiminnassa. Sinua palvellaan aina suurella kiinnostuksella yrityksesi toiminnasta.


Halu olla helposti lähestyttävä mainostoimisto

Ja vaikka Heinäkuussa ei olla aina järin vakavia lentävine lehmineen, niin työ ja ammattitaito otetaan vakavasti. Heinäkuun henkilökunta laittaa itsensä aina täysillä peliin ja auttaa yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa kannattavasti.


Pitkäaikaiset asiakassuhteet

Heinäkuun pitkäaikaiset asiakassuhteet on rakennettu palvelun joustavuudella ja avoimuudella, asiakastuella sekä jatkuvalla teknisellä kehityksellä. Heinäkuussa on aitoa, vilpitöntä kiinnostusta asiakkaiden liiketoiminnasta ja markkinoinnin ratkaisujen toimivuudesta. Heinäkuun ratkaisupalveluihin luottavat niin pienet, keskisuuret kuin isotkin yritykset ja yhteisöt Suomessa ja vientimarkkinoilla.


Törkeän kustannustehokkaat ratkaisut

Taloudelliset ja toimivat ratkaisut ovat toiminnan kulmakiviä.
Asiakkaat eivät saa budjetin ylittäviä laskuja ja aikatauluissa pysytään.
Se mitä luvataan – se myös pidetään.

Kerro muille:

Mainostoimisto Heinäkuu toimii 9.12.2015 lähtien nimellä
Creative Preludi

Siirry sivuille

029 123 1311 info@preludi.fi